
En aquesta nova edició, se seleccionaran un màxim de 20 projectes que formaran part d'un itinerari mentoritzat que tindrà com a focus accelerar prototips de negoci innovadors, digitals i sostenibles.
Objectiu
Dotar els projectes d'emprenedoria digitals navarresos de la metodologia i el contrast especialitzat necessaris per incorporar al mercat tecnologies i solucions que els permetin llançar una prova viable mínima de producte o servei digital i iniciar la seva activitat a Navarra. La iniciativa s'adreça a persones emprenedores navarreses amb projectes digitals que busquin convertir-se en una startup.
Què aporten?
L'acceleradora DIGITECH:
- Prestarà servei i suport a les iniciatives d'emprenedoria tecnològic-digital amb la intenció de convertir-se en empreses viables i escalables.
- Identificarà noves oportunitats de negoci i iniciatives col·laboratives que augmenten la competitivitat de les empreses i agents als sectors de demanda de tecnologia.
- Continuarà la tasca de suport a l'Ecosistema d'emprenedoria Digital, amb l'objectiu d'atreure nous projectes, exposar casuístiques i reptes reals de startups digitals, així com col·laborar en el desenvolupament dels projectes participants en el procés d'acceleració DIGITECH.
- Oferirà contrast de sostenibilitat en les solucions tecnològiques definides.
Itinerari mentoritzat
Les persones participants formaran part d‟un grup de persones emprenedores que durant 4 mesos comptaran amb l‟acompanyament del personal especialitzat en acceleració de negocis de CEIN.
A través de sessions setmanals que combinen tallers presencials, tutories i sessions de treball online, es proporcionarà als participants formació especialitzada en la definició d'experiments, prototips i mínimes proves viables de les futures startups innovadores digitals i sostenibles.
Cronograma
El procés d'acceleració digital estarà repartit en blocs temàtics per setmanes, del setembre al desembre:
- Contrast d'idea de prototips: les dues primeres setmanes, a través de dinàmiques grupals i individuals, s'aportarà a les i els participants visió estratègica per contrastar-ne els prototips i visualitzar l'abast de la seva idea. A més, se'ls acompanyarà per detectar les seves oportunitats d'acceleració com a model de negoci, així com els riscos inicials percebuts per testejar amb més garanties les hipòtesis en el procés formatiu posterior.
- Definició de model de negoci i mínima prova viable: es desenvoluparà en les set setmanes següents. Els participants comptaran amb un programa en línia que inclourà mòduls de formació en línia i tutories que els guiaran en la definició dels elements previs per a la validació, prototipat i creixement de projectes d'emprenedoria.
- Contrast – “Build in public”: les cinc setmanes següents es construirà “en públic” la mínima prova viable. Aquesta és una estratègia especialment útil en els productes digitals, en què una startup construeix el seu producte o servei en públic i convida els seus clients potencials a compartir el procés. Mitjançant aquesta tècnica, s'accelera l'ajust producte-mercat i es detecten amb més claredat els punts que cal abordar en el futur projecte empresarial.
Podeu inscriure's al següent enllaç i descarregar les bases de la convocatòria aquí .