
L'Ajuntament de Torrevella continua amb la seva aposta ferma per consolidar el municipi com a referent en el turisme i, per això, estarà present amb un estand a Alacant Gastronòmica, un esdeveniment que se celebra de divendres, 23 de setembre, dilluns 26 de setembre, a la Institució Firal Alacantina (IFA).
La regidora de Turisme, Rosario Martínez, acompanyada del president de l´Associació d´Empreses d´Hostaleria de Torrevella i Comarca, José Ignacio Pastor, ha anunciat que aquest any s´aposta per un nou i innovador disseny de l´estand, que serà representatiu de la tradició i essència de la nostra ciutat. Hi haurà espai per a: Punt d'Informació general Stand, Zona tasts/degustacions i també hi haurà pantalles que mostrin les presentacions i tasts i dels productes més tradicionals de Torrevella. Amb això, ha afegit Martínez Chazarra, "hem volgut donar una presència més institucional a la participació en la fira gastronòmica més gran d'Espanya".
Destacar en aquesta quarta edició d'Alacant Gastronòmica la participació del Restaurant Capi´s amb el seu xef José Luis Cases al II concurs de Tapes amb Salazones, que tindrà lloc a IFA dilluns, 26 de setembre, a les 13.00 hores.
L´edil de Turisme ha agraït el suport d´Alacant Gastronòmica per ser un aparador que dóna visibilitat als productes alimentaris de Torrevella i ha convidat la ciutadania a visitar l´estand.
ACTIVITATS STAND AJUNTAMENT DE TORREVELLA
Divendres 23 de Setembre
-12:00 h. Degustació de colom amb aperitiu típic local. Associació d´Empreses d´Hostaleria de Torrevella i Comarca.
-14.00 h. Degustació de Fideuà. Associació d´Empreses d´Hostaleria de Torrevella i Comarca.
-16:00 h Degustació dolça. Associació d´Empreses d´Hostaleria de Torrevella i Comarca.
Dissabte 24 de Setembre
-12:00 h. Degustació de colom amb aperitiu típic local. Associació d´Empreses d´Hostaleria de Torrevella i Comarca.
-13:00-13:30 hrs. Presentació i tast de vins de La Mata. Hilarió Pedauyé. Bufa Llevant.
-14:00 h Degustació de Sangochao de Sípia. Associació d´Empreses d´Hostaleria de Torrevella i Comarca.
-16:00 h Degustació dolça. Associació d´Empreses d´Hostaleria de Torrevella i Comarca.
Diumenge 25 de Setembre
-12:00 h. Degustació de colom amb aperitiu típic local. Associació d´Empreses d´Hostaleria de Torrevella i Comarca.
-13:00-13:30 hrs. Presentació i tast de vins de La Mata. Hilarió Pedauyé. Bufa Llevant.
-13:30-14:00 h. Tast de sals amb oli d'oliva verge extra amb tocs cítrics de la vega baixa a càrrec d'Adrián Canales, gerent de l'empresa Ociomar i demostració culinària de Bonítol amb sal de les Salines de Torrevella a càrrec d'Ángela Manzanaro, cuinera del restaurant Isla.
-14.00 h. Degustació de Gaspatxo Mariner. Associació d´Empreses d´Hostaleria de Torrevella i Comarca.
-16:00 h. Degustació dolça. Associació d´Empreses d´Hostaleria de Torrevella i Comarca.
-17:00 h. Presentació i degustació de productes d´elaboració pròpia, sense gluten i sense lactosa. Raquel Bernabé, Cafeteria Pastisseria Coffee and Toffee.
Dilluns 26 de Setembre
-12:00 h. Degustació de colom amb aperitiu típic local. Associació d´Empreses d´Hostaleria de Torrevella i Comarca.
-13:00-13:30 hrs. Presentació i tast de vins de La Mata. Hilarió Pedauyé. Bufa Llevant.
-14.00 h. Degustació d'arròs amb seitons. Associació d´Empreses d´Hostaleria de Torrevella i Comarca.
-16:00 h. Degustació dolça. Associació d´Empreses d´Hostaleria de Torrevella i Comarca.